TÄVLING OM
SUP-BRÄDOR

På var och en av de fyra platserna hittade man under tävlingsperioden 2019 frågor om området där man paddlat. Att ha ögon och öron öppnade på turen ökade chansen att kunna svara rätt och vinna SUP-brädor.

Efter varje paddeläventyr kunde man tillsammans lösa uppgifter som man hittade på den speciella tävlingssajten. För att få tillgång till tävlingsfrågorna scannade man QR-koden som finns på startplatsen för varje paddlingstur. Där fanns lite fakta om platsen samt ett frågeformulär. Man följde instruktionerna och registrerade sina svar via en smartphone.

Det räckte att besöka en av de fyra platserna för att kunna delta i tävlingen, men vinstchansen ökade förstås ju fler platser man besökte. Observera att det endast var en (1) vinstchans per person och plats.

Tävlingsvinsterna var 2 finfina paket med en SUP-bräda vardera till stora och små:

Varje paket innehöll en uppblåsbar SUP av märket Kona Core Air, värde ca 6 000 kr, och en uppblåsbar SUP i barnstorlek av märket Kona Play, värde ca 5 000 kr. Paddel, pump, fena och ryggsäck ingår såklart till båda brädorna.

Tävlingen pågick under perioden 13 maj till och med 30 september 2019 och vinnarna blev Ivar Kämpenberg och Bianca Esbjörnsson.

Så man kunde ge sig ut till någon av platserna, scanna QR-koden, uppleva naturen och vara med och tävla!

Genom att registrera dina svar godkänner du att vi lagrar de uppgifter du lämnat tills tävlingen är avgjord. Dina inlämnade uppgifter kommer inte att skickas till tredje part eller användas i något marknadsföringsändamål utöver Vattenlivs paddlingsprojekt.

PADDLA GENOM SVERIGE

UT PÅ ÄVENTYR!