TÄVLA OM
SUP-BRÄDOR

På var och en av de fyra platserna hittar ni frågor om området där ni paddlat. Att ha ögon och öron öppna på turen ökar chansen att kunna svara rätt och vinna SUP-brädor.

Efter varje paddeläventyr kan ni tillsammans lösa uppgifter som ni hittar på den speciella tävlingssajten. För att få tillgång till tävlingsfrågorna scannar ni QR-koden som finns på startplatsen för varje paddlingstur. Där finns lite fakta om platsen samt ett frågeformulär. Följ instruktionerna och registrera era svar via en smartphone.

Det räcker att besöka en av de fyra platserna för att kunna delta i tävlingen, men vinstchansen ökar förstås ju fler platser ni besöker. Observera att det endast är en (1) vinstchans per person och plats.

Tävlingsvinsterna är 2 finfina paket med en SUP-bräda vardera till stora och små:

Varje paket innehåller en uppblåsbar SUP av märket Kona Core Air, värde ca 6 000 kr, och en uppblåsbar SUP i barnstorlek av märket Kona Play, värde ca 5 000 kr. Paddel, pump, fena och ryggsäck ingår såklart till båda brädorna.

Tävlingen pågår under perioden 13 maj till och med 30 september 2019 och vinnarna meddelas via e-post senast 1 november 2019.

Så ge dig ut till någon av platserna, scanna QR-koden, upplev naturen och var med och tävla!

Genom att registrera dina svar godkänner du att vi lagrar de uppgifter du lämnat tills tävlingen är avgjord. Dina inlämnade uppgifter kommer inte att skickas till tredje part eller användas i något marknadsföringsändamål utöver Vattenlivs paddlingsprojekt.

PADDLA GENOM SVERIGE

UT PÅ ÄVENTYR!